2014. február 18.

fps

10 perc olvasási idő

fps

Miért választja valaki az fps-t? Sok hasonló cég van a világban, de azt is tudjuk, hogy digitális szimbiózisra van szükség. Szavakba öntjük hitünket, hogy a hasonló emberek megtaláljanak minket, hogy egymás és a felhasználók örömére legyünk.

Alkotás és élmény

Minden helyzetben az a célunk, hogy jót csináljunk. A tökéletes megalkotására törekszünk, és pontosan tudjuk, hogy csak azok képesek kiemelkedőt teremteni, akik szeretik, élvezik azt, amit csinálnak. Mi játszani akarunk, élvezni akarjuk a munkánkat, mi teremteni, alkotni akarunk, még a legszürkébb hétköznapon is, akkor is, ha sokszor nem sikerül. De sebaj! Biztosak vagyunk benne, hogy a következő sikeres lesz!

TISZTELET felirat

Tisztelet

Igen, a tisztelet. Mindennek az alapja.

  1. Tiszteljük csapattársainkat, kollégáinkat. Bízunk egymás személyében, tudásában, szakértelmében és segítjük a másikat, ha szüksége van rá és tiszteljük azt, ha valaki kérdezni mer. Tudjuk hogy számíthatunk egymásra és hogy csakis együtt, csapatban tudunk nagyszerűt kreálni.
  2. Tiszteljük a partnereket, ügyfeleket. Azzal fejezzük ki tiszteletünket, hogy együttműködünk, hogy kommunikálunk, hogy betartjuk a határidőket. Megtiszteljük őket véleményünkkel, és tudásunkkal, még akkor is, ha ez ellenkezik az övékkel. Egyébként hogy is várhatnánk el, hogy bízzanak bennünk, ha mi nem ezt tesszük?
  3. Tiszteljük a felhasználókat. Hiszünk benne, hogy őket kell igazán boldoggá tenni. Végülis a létrehozott termékeket ők fogják használni, nem? Megtiszteljük őket figyelmünkkel, és alázatunkkal. Ha ők boldogok, akkor a partnerünk, ügyfelünk is boldog lesz, és ezáltal mi magunk is.

A mottónk is kifejezi a fent leírtakat:

Ember-központú mobil, web tervezés és fejlesztés.

Mindezt miért?

Miért van, mi célból létezik az fps? Egyszerű. Hiszünk abban, hogy munkánkkal az emberek életét könnyítjük meg úgy, hogy olyan termékeket adunk a kezükbe, melyek növelik elégedettségüket és csökkentik mindennapi frusztrációjukat. Így tesszük jobbá a világot.

fps ecosystem

Emberek vagyunk, akik embereknek terveznek

fps ecosystem

Hozzászólások