Hogy használták a Media Hungary 2012 mobil appot?

Hogy használták a Media Hungary 2012 mobil appot?

2012. május 8–9-én Siófokon került megrendezésre a Media Hungary 2012 konferencia, melyhez ügynökségünk csapata fejlesztette a mobil applikációkat. Ezekkel kapcsolatban osztunk meg információkat.

Melyik verziót, milyen arányban használták?

A konferenciához egyelőre két operációs rendszerre fejlesztettünk, mégpedig iOS-re (iPhone) és Androidra. Összesen nagyságrendileg 300-an töltötték le az appokat, melynek 69%-a iOS volt, amiből következik, hogy Magyarországon a Média jeles képviselői főként az Apple iPhone készülékeit részesítik előnyben, szemben az Androidos készülékekkel.

69% iOS és 31% Android a 300 letöltés alapján diagram

Kedvencek és mobil top lista

Az alkalmazásokban az előadásokat kedvencnek lehetett jelölni, mellyel saját program lista összeállítására nyílt lehetőség. Ezzel a funkcióval az appot használók kb. 65%-a (azaz több, mint 200 felhasználó) élt. A háttérben a rendszer ezeket a jelöléseket adatbázisba mentette, mely alapján készítettünk egy TOP10-es listát.

A Media Hungary 2012 kedvenc előadásai mobil appok adatai alapján

Sok adatot gyűjtöttünk és rengeteg visszajelzést is kaptunk. A következő változatokban ezeket mind figyelembe fogjuk venni, hogy növeljük a felhasználói élményt.

humans building what the robots cannot.

A tudásmegosztás jó dolog.
Mindenkinek ezt kellene tennie.Ez bizony kár!

Sajnáljuk, ha így gondolod, de ez szíved joga.
Olvasd el ezt a posztot, hátha változik a véleményed!

Elolvasom

Egyetértünk!

Küldetésünk a tudásmegosztás, ezért is küldünk havonta hírlevelet. Jelenleg 4503 tudáséhes embernek. Érdemes feliratkoznod!

Gratulálunk!

Nagyszerűen döntöttél. Te is oszd meg a tudásod a világgal.

Hozzászólások