Technológia korszerűsítése a flashpistols Kft-nél

GOP 2.1.1-09/A Mikro-, kis- és középvállalkozások technológia fejlesztése - Technológia korszerűsítése a flashpistols Kft-nél

A flashpistols 2000-ben alakult és azóta egyre jelentősebb szerepet tölt be az internetes megoldásokat kínáló vállalkozások piacán. Cégünk elismertsége, az internet alapú alkalmazások folyamatos fejlesztése, a kreativitás és az ügyfél-centrikusság teszi lehetővé azt, hogy mind hazai, mind külföldi partnereink a leghatékonyabb internetes megjelenítést érjék el. Ügyfeleink céljainak megértése és “webes nyelv”-re történő átültetése interaktív marketingeszközök segítségével képes garantálni az üzleti sikert.

Megbízóink kiszolgálása érdekében felkészült szakmai gárdával rendelkezünk. Humán erőforrás bázisunkat kreatív grafikusok és magasan képzett, nagy szakmai gyakorlattal és ambícióval rendelkező informatikusok alkotják, ezáltal alkalmasak vagyunk a hosszú távú partner szerepének betöltésére. A weben használt összes technológiát figyelemmel követjük, és a megrendelői igényekhez igazodva alkalmazzuk őket. A lehetséges jó megoldások közül vannak általunk jobban preferált fejlesztői környezetek, de a megrendelői igény esetén ezektől képesek vagyunk eltérni.

Az általunk készült honlapok, portálok webes alkalmazások hátterét jelenleg informatikai partnereink szerverparkjában helyezzük el. Kényelmes megoldás, azonban idő és költséghatékonyabb üzemeltetést tudnánk elérni, amennyiben az általunk fejlesztett on-line termékek a pályázat keretében beszerzésre kerülő szervereken kerülne letárolásra. A beszerezni kívánt 2 nagyteljesítményű szerver, a kapcsolódó 3 éves helyszíni garanciával megfelelő hátteret tud biztosítani ezen igények kiszolgálására, miközben csökkennek vállalkozásunk kiadásai, és a csökken a portálok rugalmas hozzáféréséhez, ezáltal módosításához szükséges idő.

Filozófiánknak megfelelően mi már jó ideje azon dolgozunk, hogy ügyfeleink őszintén mondhassák el: “weboldalunk nemcsak működik, de még üzletet is hoz”. Az új szerverek üzembe állításával biztonságosabban működnek, miközben csökkennek mind az ügyfél, mind pedig vállalkozásunk járulékos költségei. Mélyen hiszünk abban, hogy a flashpistols-nál minden olyan szakértelem megtalálható, az arculattervezéstől, a működő webdesign készítésen, az összetett programozási feladatokat igénylő adatbázis rendszereken át a weboldal hatásos megismertetéséig, ami egy jól működő web alkalmazáshoz szükséges.

Kedvezményezett neve és elérhetősége

Név: flashpistols Kft.
Cím: H-3504 Miskolc Pf. 96.
Telefon: +36/20-282-0304
E-mail: akta@fps.hu

Közreműködő szervezet neve és elérhetősége

MAG - Magyar Gazdaságfejlesztési Központ Zrt. (Közreműködő Szervezet)
H-1539 Budapest, Postafiók 684.
www.nfu.hu | www.magzrt.hu | www.norda.hu


Tetszett a poszt? Oszd meg Te is, de csak ha akarod!
Elsőként akarsz informálódni? Iratkozz fel hírlevelünkre!

Eddig 4413-an iratkoztak már fel!

Havonta küldünk hírlevelet, mely mindig a legújabb posztokat tartalmazza, válogatott linkekkel, app, online tool és egyéb ajánlókkal fűszerezve. Érdemes feliratkoznod, bár ezt te döntöd el!